Kinder Cultuur Park

Kinder Cultuur Park

Kinder Cultuur Park

Locatie: Het Gemaal / Emmapark

 

Dit jaar voor het eerst, de combinatie van het Kinderfestival en Parka Kultura.

In het Emmapark bieden wij voor iedereen een uitgebreid programma aan. Iedereen kan actief meedoen met verschillende workshops. Daarnaast zijn er verschillende voorstellingen voor kinderen van alle leeftijden. Waaronder:

 

Zing Liedjes Met De Pietjes!

 Met een akoestische gitaar en met een orkestband zingen De Pietjes bekende kinderklassiekers waar het “Pietjesplezier” vanaf spat. Tot het repertoire behoren ook zelfgeschreven liedjes die zowel bij kinderen als volwassenen een glimlach ontlokken! In een kleurig decor weten De Pietjes elke gelegenheid tot een kinderfeestje om te toveren.

“Zing Liedjes met De Pietjes” is een interactieve voorstelling waarin er veel ruimte is voor de inbreng van de kinderen zelf. Ook mogen de kinderen als ze durven zelf een lied zingen waarbij ze begeleidt worden op gitaar!

Natuurlijk zijn de ouders ook van harte welkom om mee te zingen. Want wat is nu mooier dan samen zingen en dansen?

 

Smoespot Theater

In een mix van humor en eenvoudige verhalen, komt de magie van de lichaamstaal tot leven. Dunia Tubuh is een kleurrijke parade van grappige karakters, bestaande uit  drie korte verhaaltjes. Elk verhaal een andere pop en een ander lichaamsdeel.

 

Circus Factory

De shows van Circus Factory zijn een bonte mengeling van verschillende elementen. Het zijn interactieve familievoorstellingen. Zowel kinderen als volwassenen worden actief bij de show betrokken. Soms als medespeler op de buhne maar zeer zeker zo vaak en masse met het hele publiek. Alle voorstellingen zijn ook te bestempelen als jongleershows. Ze zitten boordevol circusdisciplines zoals jongleren, eenwieleren en goochelen.

 

fiets je schilderij

Op de pedalen en fiets je eigen kunstwerk!

Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets.

Op speelse wijze leer je over centrifugaal krachten, kleurenleer en doorzettingsvermogen. Verbaas en verwonder je. Een super herinnering en souvenir voor iedereen. Geen vieze handen en kleren, lekker interactief en sportief. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar oud.

 

Circustheater easy

Easy is een circustheater gezelschap dat is ontstaan in Meppel. Met 4 mensen spelen ze een voorstelling waar zeer verschillende circustechnieken worden gebruikt.

 

Circus op de utrechtse heuvelrug

verzorgt weer veel circusworkshops en laten ook voorstellingen zien.