Pers

Pers

Persberichtenarchief

  • Persbericht 1
  • Persbericht 2
  • Persbericht 3

 

Persberichten Wageningen45

Wilt u toekomstige persberichten van Wageningen45 ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar [email protected] Wij voegen u dan toe aan onze verzendlijst.

Accreditatie Bevrijdingsevenement Wageningen 4 en 5 mei

Pers kan accreditatie aanvragen via het aanvraagformulier. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk uw perspas en polsbandje.

U kunt via de accreditatieaanvraag kenbaar maken of u wenst gebruik te maken van de extra faciliteiten zoals een parkeerplaats of internet (in per scentrum)

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot accreditaties.

Nieuws en social media

Voor een overzicht van ons nieuws verwijzen wij u naar onze nieuwspagina.

Volg ons ook via onze social mediakanalen.

Facebook Wageningen45
Facebook Bevrijdingsfestivalgld
Twitter Wageningen45
Instagram Bevrijdingsfestivalgelderland

Vermelding, taggen en delen

Alle activiteiten op 4 en 5 mei in Wageningen welke worden georganiseerd door Wageningen45, vormen gezamenlijk: Bevrijdingsevenement Wageningen. We stellen het op prijs als u onze online berichten deelt of ons ‘tagt’ of vermeldt in uw berichten. #BEW [afkorting jaartal] Dus #BEW18.

Vragen/informatie

Heeft u vragen over de persaccreditatie of het programma? Neem dan gerust contact op met Wageningen45, Maartje van Zadelhoff–Roelofs via telefoonnummer (0317) 492 673 of via e-mail.

null

Herdenken

Voor en na middernacht staat op het 5 Mei plein het Bevrijdingsvuur centraal.

null

Vieren

Voor en na middernacht staat op het 5 Mei plein het Bevrijdingsvuur centraal. Voor en na middernacht staat op het 5 Mei plein het Bevrijdingsvuur centraal.

null

Educatie

Voor en na middernacht staat op het 5 Mei plein het Bevrijdingsvuur centraal. Voor en na middernacht staat op het 5 Mei plein het Bevrijdingsvuur centraal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief