Op dit moment zijn we druk bezig met het vernieuwen van de website. Op 8 april gaat de website live. Mocht u tussentijds vragen hebben, kunt u mailen naar: 4en5mei@wageningen.nl.

Mindervalide bezoekers

Locatie Bevrijdingsevenement Wageningen
Het Bevrijdingsevenement Wageningen vindt (met name) plaats in de binnenstad van Wageningen op openbaar terrein. Dit betekent dat u als mindervalide bezoeker dient rekening te houden met stoepranden, parkeervakken, etc. 

Grotere parkeerplaatsen voor minder valide
Op vertoon van uw gehandicaptenparkeerkaart kunnen wij een parkeerkaart: P4 Costerweg voor 5 mei toesturen. U kunt deze aanvragen via e-mail: 4en5mei@wageningen.nl o.v.v. mindervalide bezoeker parkeerkaart.

Aangepaste toiletten
Tijdens het Bevrijdingsfestival Gelderland hebben we op zes plaatsen aangepaste toiletten voor mindervalide bezoekers. Deze zijn te vinden tegenover het Hoofdpodium, naast het Sena Performers Stage, bij de Herenstraat, bij Kabaal, op het Raadhuisplein bij de Markt en bij DanceSquare. De exacte locaties staan met een rolstoelicoon aangegeven op de festival plattegrond.

Op het Foulkes Festival hebben we op één plaats een aangepaste toilet voor mindervalide bezoekers. Deze is te vinden in het Koetshuis vlakbij de ingang van het Belmonte ARboretum. De exacte locatie staat met een rolstoelicoon aangegeven op de plattegrond.

OV toegankelijkheid
Alle reguliere haltes zijn toegankelijk voor mindervalide bezoekers, met uitzondering van de opstaphalte voor de bussen naar Ede-Wageningen op de Rooseveltweg (vanaf 19.00 uur).

Beleid medicatie
Het evenemententerrein is niet afgesloten en (gratis) toegankelijk voor iedereen. Betreden van het terrein is op eigen risico. Het meenemen van blik- en glaswerk is niet toegestaan, maar van noodzakelijke medicatie wel. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief