Op de hoogte blijven van het corona nieuws?

Lees meer

Faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

EHBO

Op de plattegrond staat aangegeven waar de EHBO posten zich bevinden, in geval van problemen of onveilige situaties kunt u zich hier melden. De plattegrond staat onderaan deze pagina.

Lost and found

Bij het schoonmaken van de stad na het Bevrijdingsfestival op 5 mei, treffen onze collega’s van de buitendienst vrij veel (waardevolle) voorwerpen aan. Vanaf dit jaar registreren we deze goederen, vaak met foto, op www.iLost.nl!. Dit is een website waarop gevonden en verloren voorwerpen bij elkaar gebracht worden. Op deze website kunt u aangeven wat u bent kwijtgeraakt. De website vergelijkt uw melding met de registraties van gevonden voorwerpen. Als er een ‘match’ is, wordt u via iLost in contact gebracht met degene die uw voorwerp in bewaring heeft. Als u iets gevonden heeft, kunt u dat ook op deze website registreren. Dus bent u iets kwijt of heeft u iets gevonden? Registreer dit dan op www.iLost.nl

Toiletten

Toiletten

Voor een bedrag van € 2,- krijgen bezoekers een stempel waarmee u de hele dag onbeperkt gebruik kan maken van de toiletten op het Bevrijdingsevenement Wageningen. Voor kinderen tot 1.20 meter is het toiletbezoek gratis. Op het evenemententerrein zijn ook toiletten voor mindervalide aanwezig. Deze zijn aangegeven op de plattegrond met een rolstoel-symbool.

GEEN 18? GEEN ALCOHOL!

GEEN 18? GEEN ALCOHOL!

Verwacht je twijfel over je leeftijd? Haal dan een 18+ bandje! Op het Bevrijdingsfestival worden drie stands geplaatst waar jongeren vanaf 18 jaar een bandje kunnen krijgen. Deze stands staan bij het Raadhuisplein en bij het Hoofdpodium. De jongeren die een bandje om hebben mogen alcohol nuttigen. Als je jonger bent dan 18 jaar, maar wel in bezit bent van alcohol, dan kun je beboet worden. De boete is €45,- voor jongeren tot 16 jaar en €90,- voor 16- en 17-jarigen. Deze boete kun je ook krijgen als het blikje of de fles nog dicht is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief