Breakout Run op Bevrijdingsfestival Wageningen

13-04-2015

Om het Vieren en Herdenken met elkaar te verbinden zal er dit jaar, op het plantsoen naast theater Junushoff, een sportieve activiteit plaatsvinden. Ervaar hoe uitdagend het kan zijn om te moeten “vechten” voor je vrijheid door deel te nemen aan een Obstacle Run die we organiseren in samenwerking met Breakout Run. Ben jij sportief en houd je van een uitdaging? Kom naar de Breakout Run en stel jezelf op de proef!

 

De Breakout Run is de ultieme “Obstacle Run” met hindernissen. Op het moment dat je deelneemt aan de Breakout Run ben je een “gevangene” en kun je je vrijheid verdienen door de hindernissen te doorlopen en de finish te behalen. Dit is geen makkelijke klus, het vereist een goede conditie en veel doorzettingsvermogen. Daarnaast zal je tijdens Operation Breakout voor bepaalde verassingen komen te staan. Wat deze verrassingen zijn kun je zien op 5 mei!

 

Wil je kans maken op 2 gratis startbewijzen voor de Breakout Run op 16 mei op recreatiegebied “De Maashorst”? Volg de Breakout Run dan op Facebook voor nieuws over deze winactie.